GYIK

Nyitva van a Hydropool Bemutatóterme?

Igen, bemutatótermünk módosult nyitva tartással továbbra is várja Önt.

Jelenlegi nyitva tartásunk:

Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig

Szombaton: 9.30 – 15 óráig

Vasárnap zárva.

Amennyiben szeretné zavartalanul meglátogatni bemutatótermünket, kérem foglaljon egyedi időpontot a +3630 645 6000-es telefonszámon.

Szűrőre, tisztítószerre, egyéb kiegészítőre lenne szükségem, rendelhetek most is?

Igen, a jakuzziszuro.hu webshopon tudja rendelését leadni, melyet futárral házhoz küldünk Önnek.

További kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére kollégáimmal a bemutatóterem telefonszámán (+3630 645 6000) vagy email-ben az info@hydropool.hu email címen.

Bemehetek-e a bemutatóterembe átvenni a megrendelt termékeket?

Minden óvintézkedést megtettünk és a higiéniai előírásoknak igyekszünk maximálisan megfelelni, így Ön nyitvatartási időben be tud jönni a bemutatóterembe átvenni a megrendelt termékeket. Ebben az esetben, ha lehetséges, kérjük, hogy bankkártyás fizetési módot válasszon. Mégis, a jelen helyzetben javasolnánk Önnek a házhoz szállítás előnyben részesítését.

Lehetséges-e masszázs- vagy úszómedence megrendelés leadása? Működik-e a gyártás?

Igen, kanadai gyárunk üzemel, a télen elvégzett kapacitás növelő beruházásoknak köszönhetően felgyorsult ütemben tudják a megrendeléseket teljesíteni.

Megérkezik-e az áru a beszállítóktól és a kanadai gyárból a határzárások miatt?

Magyarország és több európai ország határa is lezárásra került a személyforgalom elől. Ez az áruforgalomra nem vonatkozik, kisebb késésekre lehet ugyan számítani, de továbbra is beérkeznek hozzánk a megrendelt termékek.

Működik-e a szerviz, amennyiben karbantartási munkára lenne szükség?

Igen, szerviz csapatunk – az előírt higiéniai és óvintézkedések betartása mellett – folyamatosan ellátja feladatait. Amennyiben munkatársaink segítségére lenne szüksége, kérjük jelezze a szerviz@hydropool.hu email címen, vagy hívja a központi telefonszámunkat (+36 30 645 6000).