A Hydropool 16EX Executive Trainer

A 16Ex Executive Trainer ellenáramoltatós úszómedencénkben még több helyet alakítottunk ki az otthoni fitnesz- és úszóedzésekhez. Megnöveltük az úszó- és edzőteret, és a szabadalmaztatott Áramláselnyelő Technológiának és a VTWIN fúvókáknak köszönhetően még tovább optimalizáltuk az áramlást, ezzel az ellenáramoltatós úszómedencék nyújtotta legtökéletesebb úszásélményt biztosítva. Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően minimálisra csökkentettük az örvénylést és a visszacsapódó hullámokat, melyek az úszót az ellenáramoltató fúvóka felé terelnék, ezzel megalkottuk az eddigi legkiegyensúlyozottabb, legsimább vízáramlást. Az edzést követően ebben az úszómedencében is élvezheti a hidroterápiás masszázs ellazító hatását.

A 16′ , 472 cm x 236 cm mérettel rendelkező medence szűrőrendszere az egyedülálló, szabadalmazott Hydropool Öntisztító Rendszer, mely tartalmazza az integrált medencefenék porszívót,  a felszíntisztítót
és a nagynyomású mikroszűrőt is. Szigeteléséről az Egyedülálló, energiatakarékos HydroWise Hőpajzs Technológia gondoskodik, így kültéren és beltéren is egyaránt telepíthető.

További részletek itt.

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és próbálja ki Ön is! Szakértő Kollégáink várják és segítenek, válaszolnak kérdéseire és segítenek kiválasztani az igényeinek megfelelő Hydropool Medencét.

Várjuk hívását a +36 30 240 8538-as telefonszámon!