A megújult és szabadalmaztatott Self Cleaning Öntisztító Rendszer

A Hydropool a világ egyik legnagyobb, kanadai székhelyű masszázsmedence gyártó vállalata. Elkötelezettek vagyunk, hogy a kiemelkedő tudású masszázsmedencék és ellenáramoltatós úszómedencék gyártásával követendő példával járjunk elöl az egész iparágban. Termékeink tervezésénél és gyártásánál az elérhető legújabb technológiákat és környezettudatos eljárásokat használjuk. Masszázsmedencéink az időtálló esztétikai megjelenés mellett tudományos alapokon nyugvó masszázsélményt, a kanadai kemény telekben is helytálló, energiatakarékos és gazdaságos működést és az idén megújuló, szabadalmaztatott Öntisztító rendszerünknek köszönhetően kiemelkedően könnyű karbantarthatóságot nyújtanak.

Ez teszi a Hydropool medencéit a béke és nyugalom szigeteivé rohanó világunkban.

 

 

A megújult Hydropool Öntisztító Rendszer

40 év tapasztalatával a hátunk mögött tudjuk, hogy a legnagyobb kihívás ügyfeleink számára megtalálni a medence karbantartásához szükséges drága időt. Szabadalmaztatott Öntisztító rendszerünknek köszönhetően medencéink minden eddiginél többet tisztítanak, hogy ügyfeleinknek a lehető legtöbb nyugodt percet biztosíthassuk.

A megújult Öntisztító Rendszer a masszázsmedence vizének 100%-át szűri és tisztítja meg csupán 10 perc alatt! Ez hat teljes szűrési ciklust jelent egy órán belül! Ez egy összetett és innovatív szűrési rendszer, mely többféle technológia segítségével tisztítja meg a medence vizét.

 

Miben más a Hydropool Öntisztító rendszere?

 

HAGYOMÁNYOS MEDENCETISZTÍTÁS A hagyományos medencetisztítás jellemzője, hogy a szivattyú a medence vizét a felszínről, illetve medencefenék tisztító hiányában az oldalfalról szívja be. A szűrőn viszont csak a felszínről érkező vízmennyiség halad keresztül, mely később az oldalfali szívófejen keresztül érkező, szűretlen vízzel keveredik és visszaáramlik a medencébe. A medencefenék-tisztító nélküli rendszerek esetében a medencefeneket rendszeresen porszívózni kell.

 

 

 

 

HYDROPOOL ÖNTISZTÍTÓ RENDSZER A Hydropool-nál a víztisztítást egy kifinomult, átfogó rendszerként alkottuk meg, mely több elem és technológia együttes működésnek köszönhetően tökéletes víztisztaságot garantál. Felszíntisztítónk, előszűrőnk és kizárólag a Hydropool medencékre jellemző medencefenék tisztító (1-2-3) hatékonyan szűrik elő a vizet, mely áthalad az ózont és UV-t használó vízfertőtlenítő rendszeren (4) és végül a nagynyomású mikroszűrőn (5) és a szabályozható vegyszeradagolón (6) keresztül tér vissza a medencébe, egy tisztítási ciklus alatt a víz 100%-át tisztítva meg.

 

 

A Hydropool Öntisztító Rendszer elemei

 

HydroClean keringtető fúvókák Az ülések kialakítása és az optimálisan elhelyezett fúvókák olyan folyamatos áramlást biztosítanak, mellyel a lebegő szennyeződések a nagy áteresztőképességű felszíntisztítóba jutnak.

 

 

 

Medencefenék tisztító Eltávolítja a lesüllyedő, nagyobb szennyeződéseket, így a medencét nem szükséges porszívózni. Hatékonyan keringeti a vízkezelő anyagokat.

 

 

 

 

Nagynyomású mikroszűrő Könnyen hozzáférhető és könnyen tisztítható microban bevonatú szűrő a legkisebb szennyeződéseket is kiszűri a vízből hatékonyan szűrve meg a medence vizének 100%-át, mindössze 10 perc alatt.

 

 

 

HydroClean UV Vízfertőtlenítő Rendszer A Hydropool leghatékonyabb víztisztító rendszere. Egyesíti az Öntisztító Technológiát az UV- és ózon vízfertőtlenítéssel. Csírátlanító hatású, elpusztítja a baktériumokat.

 

 

 

 

Felszíntisztító és előszűrő Eltávolítja a lebegő szennyeződéseket és az olajszármazékokat, valamint megelőzi, hogy az üledék eltömítse a vízpumpát és a fűtőelemet. Javítja a szűrés hatékonyságát és növeli a szűrőpatronok élettartamát.

 

 

 

 

 

Szabályozható vízkezelő rendszer stratégiai elhelyezésének köszönhetően ott kezeli a vizet, ahol szükséges és hatékony.

 

 

 

Tekintse meg a Hydropool Öntisztító Rendszer működését bemutató videónkat: