AquaTrainer 19 fX Pro Úszómedence

Professzionális termékek

Mindent egy helyen

A Hydropool Öntisztító AquaTrainer 19 fX Pro úszómedence egy igazi edzőmedence. A nagy erejű állítható ellenáram minden edzettségi szinthez beállítható. Különleges medenceformája lehetővé teszi, hogy az ellenáramoltató fúvóka által keletkezett lökéseket a medence elvezeti, így Ön egyszerűen úszhat anélkül, hogy a vízáramlatok zavarnák. A szabadalmaztatott széles szájú ellenáramoltató fúvóka megalkotásával létrehoztunk egy olyan úszóteret, amelyben az áramlás a medence teljes szélességében ugyanolyan intenzitású, így nem kell attól tartani, hogy használója lesodródik a vízáramlatról. Négyszemélyes masszázstere tökéletes kiegészítője a jól felszerelt weellness részlegnek.

Ajánlatkérés

A klasszikus épített, vagy készhéjú úszómedencék fűtése és állandó hőmérsékleten való tartása anyagilag igen megterhelő, mert nem, vagy alig hőszigetelt medencetest és a nagy víztömeg óriási energiát igényel. Az ilyen úszómedencék gépészete legtöbbször nehezen hozzáférhető, karbantartásuk körülményes és drága.

A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencével egyszerre élvezheti egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyeit. A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencéje egy olyan kompakt rendszer, ami élvezeti értékén felül kiváló hőszigetelésének és a kisebb víztömegnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető, gyorsan és egyszerűen telepíthető, karbantartás céljából könnyedén hozzáférhető akár kültéren, akár beltéren van telepítve. Masszázsfotelei a szabadalmaztatott Versa Masszázsrendszernek köszönhetően személyre szabható teljes testmasszázsban nyújtanak.

Öntisztító rendszere a professzionális homokszűrős rendszert kiegészítve kivételesen könnyű vízkezelést tesz lehetővé a legnagyobb igénybevétel esetén is.

A közösségi használatra szánt professzionális úszómedencék felé támasztott egészségügyi és használati elvárás jóval magasabb, mint azoknál a termékeknél, amit otthon, családi körülmények között használnak. Nem csak vízkezelésükben térnek el a lakossági medencéktől, hanem teljes kialakításukban és a vezérlésüket tekintve is. Egy vendéglátónak, vagy üzemeltetőnek azon túl, hogy meg kell felelnie az ÁNTSz előírásainak, igen fontos, hogy az üzemeltetett medence minél kevesebb karbantartással, nagy megbízhatósággal működjön. A Hydropool professzionális úszómedencéi a lakossági medencékkel szemben nem rendelkeznek látványos peremszerelt elektronikus vezérléssel, audió rendszerrel, és a vendégek számára nem hozzáférhető a medence vízhőmérséklet beállítása, melynek hektikus szabályozásával jelentős költségnövekedést okozhatnak a használók. Professzionális medencéink ezzel szemben pneumatikus, vagy időkapcsolós vezérlésűek, a víz fűtése lehet elektromos, vagy csatlakoztatható az épület fűtési rendszerére hőcserélővel.

A Hydropool közösségi medencéi rendelkeznek az ANTSz által kiállított engedéllyel.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét otthoni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Férőhelyek: 1 fő az úszótérben és 4 fő a hidroterápiás fotelekben
Szűrőrendszer: Professzionális homokszűrő, padlószívó és szkimmer, szabadalmazott Öntisztító Rendszer
Vízfűtés: 6 kW vagy hőcserélővel
Medencehéj szigetelés: Hőcsapda szigetelés
Leeresztés: beépített nagynyomású szivattyúzással
Zajtalan levegődúsítószabályozó
Víz alatti biztonsági LED-világítás

A medencetest méretei: 558,8 cm x 236,2 cm
Magasság: 135 cm (+/-1 cm)
Űrtartalom: 9233 liter
Súly (feltöltve): 10 073 kg

Burkolat

 • Gondozásmentes szintetikus borítás
 • Cédrusfa burkolat és burkolatmerevítés lemondása
 • Cédrusfa burkolat lemondás + galvanizált tartószerkezet rendelés

Hidroterápia

 • Evező készlet
 • Aquafitnesz csomag
 • Rozsdamentes acél edzőrúd (több méretben)

Aromaterápia

 • Aroma gombnyomásra

Vízkezelés

 • Automata fertőtlenítő
 • ClearAqua (automatizált vízminőség ellenőrző és tisztítószeradagoló berendezés)

Egyedi csőszerelés / vezérlés

 • Egyedi szerelvényösszeállítás (gépészet áthelyezés)
 • Elkerülőhurok kisegítő vízmelegítőhöz
 • ANTSz előírásoknak megfelelő homokszűrő
 • Gépészet távoli elhelyezés
 • Háromfokú cédrusfa lépcső
 • Négyfokú univerzális lépcső
 • 3 részes, kétrét hajtható biztonsági termotető (A lebegőtetőt az alapár tartalmazza)
 • Rozsdamentes acél biztonsági korlát
 • Induló vegyszercsomag
 • Vízszintszabályozás

Medencehéj színek:

Cédrus

Cédrus

Eszpresszó gondozásmentes

Eszpresszó gondozásmentes

Úsztatott fa gondozásmentes

Úsztatott fa gondozásmentes

Burkolat színek:

Alpesi köd

Alpesi köd

Ezüstös márvány

Ezüstös márvány

Kvarc

Kvarc

AquaTrainer 19 fX Pro Úszómedence képgaléria