Az Öntisztító Masszázsmedencék választható kiegészítői

Szabályozható pezsgőfürdő (Levegőterápia)

A szabályozható teljesítményű pezsgőfürdő hullámokban érkező buborékokkal öleli körbe és lazítja el a testet.

 

 

 

 

Álomillatok gombnyomásra (Aromaterápia) –

A Hydropool medencék nyújtotta teljeskörű élmény részeként, kínálatunkból 6 féle varázslatos illat közül választhat, melyekkel a fürdőzés nyújtotta élményt egy gombnyomásra teheti még tökéletesebbé.

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

Ciklikus masszázsterápia

Az akupresszúrás ciklikus masszázsterápia 8 lüktető fúvókája véletlenszerűen váltakozó masszázsmintával zongorázik végig a testén, egyedi masszázsban részesítve Önt.

 

 

 

 

iCommand távvezérlés

Vezeték nélküli okostelefon alkalmazás, mely lehetővé teszi a gazdaságos működést azzal, hogy otthonából, vagy a világon bárhonnan vezérelve napirendjéhez igazítsa medencéje vízkezelését, tisztítási ciklusait, hőmérsékletét, hogy medencéjében a legideálisabb  élményben legyen része.

 

 

 

Sarki fény (sarok megvilágítás)

Ezzel a világítási opcióval egy új szintre emelheti a pezsgőfürdőzés élményét! A Sarki fény LED sarokvilágító rendszer megvilágítja a medence külső részét, ezzel bármilyen udvar középpontjává téve azt. A LED lámpák a rendelkezésre álló három szín egyikéhez rögzíthetők; kék, zöld vagy piros.

 

 

 

 

Deluxe LED és Kerti fények

További extra fényforrások is elhelyezhetők a masszázsmedence belsejében, melyek piros, kék és zöld színekben váltakoznak vagy folyamatosan világítanak. További két fényforrás a lépcső területét világítja be, ezzel még biztonságosabbá téve a ki- és belépést. A perem alján pedig további 4 helyen teszi a világítás még szebbé medencéjét.

 

 

HydroClear Vízfertőtlenítő Rendszer

Az Ózon és az UV fény kombinációja semlegesíti a baktériumokat és meggátolja azok szaporodását. Az aktív oxigén pedig minimálisra csökkenti a szükséges tisztítószer mennyiségét.

 

 

 

 

 

Bluetooth® hangrendszer – Hydropool térhangzás

A Hydropool színes, magyar nyelvű, peremszerelt vezérlőbe integrált térhangzású hangrendszere rádióval és bármely, Bluetooth®-kapcsolattal rendelkező eszközzel együttműködik. Tartalmaz egy 100 W-os erősítőt, két, a medencetestből kiemelkedő vízálló hangfalat, és egy erőteljes, medencetest alá elhelyezett mélysugárzót.

 

 

Kétfokú univerzális lépcső – Választható lépcső

A kétfokú univerzális lépcső megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a medence használatát. Ez a lépcső a medenceszínekhez illő színben választható.