Az Öntisztító Úszómedencék választható kiegészítői

Aquafitness Csomag

Evezőkészlet

A forgógyűrűvel rögzített, rozsdamentes acélból készült evezők és a gumiszalagok alkotta evezőkészlet lehetővé teszik, hogy teljes evezőmozgást végezzen. Kiváló törzs-, és hasizom erősítő.

 

 

 

 Fitnesz csomag

Az Aquafitness csomaggal történő kiegészítés minden úszómedencét vízi edzőteremmé változtat. A medencében bárhol – a torna- vagy az úszórészben is – használható rugalmas szalagok tovább színesítik az edzést. A rugalmas szalagokkal nagyon sokféle mozgásra van lehetőség, ami segíti az izomfejlesztést.

 

 

 AquaBox csomag

Ez a legújabb fitnesz csomagunk a hagyományos box és kick-boksz elemeire épül. Egy pár AquaLogix boxkesztyűből és egy karra, törzsre vagy lábra tehető ellenállásnövelő szalagból áll, melyekkel még dinamikusabb, intenzívebb, de az ízületeket maximálisan kímélő edzés végezhető. Kiváló eszköz sport sérülésből eredő felépülés támogatásához.

 

 

 60/120 cm-es edzőrudak

Ezek a rudak a medencetest belső oldalára szerelhetők fel, és céljuk, hogy megtartsák a felhasználót nyújtás, vagy más sporttevékenység közben. Alternatív megoldásként a falra szerelhető edzőrúd biztonsági célból felszerelhető egy közeli falra is. A 60 cm-es edzőrúd minden úszómedencénknél az alapfelszereltség része, a 120 cm-es edzőrúd választható kiegészítő.

 

 


Egyéb kiegészítők:

Szabályozható pezsgőfürdő (Levegőterápia)

A szabályozható teljesítményű pezsgőfürdő hullámokban érkező buborékokkal öleli körbe és lazítja el a testet.

 

 

Aromaterápia – Álomszerű illatok igény szerint

Célunk, hogy úszómedencénk minden érzékre hasson. Korszerű technológiánk révén ez egy gombnyomással elérhető, mellyel éppen megfelelő mennyiségű aromaolajat juttat az Öntisztító Medencébe. Az olajok ellazító és stimuláló illatait széles választékban kínáljuk.

 

Prémium vízeséses fejpárna

Az állítható vízeséses fejpárna segít felszabadítani testünk endorfinjait, amelyek természetes fájdalomcsillapítóként hatnak, és segítenek a stressz által okozott fejfájás és fájdalom oldásában.  (Kizárólag a 16Ex, 19Ex és 19DTfX modellekhez!)

 

 

Bluetooth® hangrendszer – Hydropool térhangzás

A Hydropool színes, magyar nyelvű, peremszerelt vezérlőbe integrált térhangzású hangrendszere rádióval és bármely, Bluetooth®-kapcsolattal rendelkező eszközzel együttműködik. Tartalmaz egy 100 W-os erősítőt, két, a medencetestből kiemelkedő, valóban vízálló hangfalat, és egy erőteljes, medencetest alá elhelyezett mélysugárzót.

 

iCommand távvezérlés

Vezeték nélküli okostelefon alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy otthonából vagy a világon bárhonnan vezérelve napirendjéhez igazítsa medencéje vízkezelését, tisztítási ciklusait, hőmérsékletet.

 

 

Bellagio Csomag

Északi fényt és a Bellagio vízesést tartalmazó, látványos vizuális élményt adó kiegészítő. (Aquaplay modelleknél nem elérhető.)

 

 

 

Vízkezelés – Automata víztisztítás ózonnal

Az ózon – vízzel keverve – kiváló oxidálószer, mely segíti a medence vizében lévő szennyeződések semlegesítését.

 

 

 

Second Nature vízkezelés

A Hydropool és képviseletének munkatársai olyan vízminőség szakértők, akik a Second Nature EZ készítményeket kifejezetten egyszerű és könnyű használatra fejlesztették ki. Ezen készítményeket hosszú évek kísérletei során úgy alkottuk meg, hogy kristálytiszta, biztonságos fürdővizet biztosítsanak Ön és családja számára.

 

 

 

Hőcserélő

Ha medencéjét szeretné kiegészítő vízfűtéssel felszerelni, akkor azok elláthatók olyan szerelvényekkel, amelyek könnyen és megbízhatóan csatlakoztathatóvá teszik a kiegészítő fűtőelemet. (A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelvényt.)

 

Kiegészítő vízfűtés

Alternatív módokon, például napkollektorral is melegítheti medencéje vizét, ezáltal csökkenti a függést az áramellátástól, így csökkenti a villanyszámlát is.