Az Öntisztító Úszómedencék választható kiegészítői

Medencefedési lehetőségek

Feltekerhető termotető

Ez a legújabb generációs, egy darabból álló termotető tökéletesen lezárja a medencét, bent tartva minden hőt, ezzel csökkentve az energiafelhasználást és a költségeket. Egy ember is könnyedén fel tudja csavarni mintegy 60 másodperc alatt, így szinte azonnal használhatóvá válik a medence.

 

 

Hőszigetelő biztonsági termotető

A Hydropool tömör biztonsági termoteteje tökéletesen zárja a medencét, kiváló hőszigetelést nyújt. A kíváncsi gyerekeket és a házi kedvenceket is a medencén kívül tartja. Minden úszómedencénk alapfelszereltsége.

 

 

 

Lebegőtető

Tartsa medencéjét tisztán és melegen, készen az azonnali használatra. A lebegőtető megóvja medencéjét a szennyeződésektől, csökkenti a párolgást és gyorsan eltávolítható.

 

 

 

Aquafitness Csomag

Evezőkészlet

A forgógyűrűvel rögzített, rozsdamentes acélból készült evezők és a gumiszalagok alkotta evezőkészlet lehetővé teszik, hogy teljes evezőmozgást végezzen. Kiváló törzs- és hasizom erősítő.

 

 

 

 

 Fitnesz csomag

Az Aquafitness csomaggal történő kiegészítés minden úszómedencét vízi edzőteremmé változtat. A medencében bárhol – a torna- vagy az úszórészben is – használható rugalmas szalagok tovább színesítik az edzést. A rugalmas szalagokkal nagyon sokféle mozgásra van lehetőség, ami segíti az izomfejlesztést.

 

 

 

 AquaBox csomag

Ez a legújabb fitnesz csomagunk a hagyományos box és kick-box elemeire épül. Egy pár AquaLogix boxkesztyűből és egy karra, törzsre vagy lábra tehető ellenállásnövelő szalagból áll, melyekkel még dinamikusabb, intenzívebb, de az izületeket maximálisan kímélő edzés végezhető. Kiváló eszköz sportsérülésből eredő felépülés támogatásához.

 

 

 60/120 cm-es edzőrudak

Ezek a rudak a medencetest belső oldalára szerelhetők fel, és céljuk, hogy megtartsák a felhasználót nyújtás, vagy más sporttevékenység közben. Alternatív megoldásként a falra szerelhető edzőrúd biztonsági célból felszerelhető egy közeli falra is. A 60 cm-es edzőrúd minden úszómedencénknél az alapfelszereltség része, a 120 cm-es edzőrúd választható kiegészítő (kivéve a 13FFP élménymedence, melyhez külön rendelhető).

 

 

EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK:

Okos Úszószemüveg

Ezt a különleges úszószemüveget hivatásos úszók és edzők segítségével fejlesztettük. Kijelzője választásunktól függően a bal vagy jobb szemünk előtt, transzparensen jelenik meg. Az Okos Úszószemüveg közvetlenül a szemünk előtt jelenít meg fontos adatokat, mint például a megtett távolságot. Egyetlen feltöltéssel kb. 16 órán át áll rendelkezésre. Az Okos Úszószemüveg minden Executive és Aquatic úszómedencénk alapfelszereltsége.

 

HydroFlex Szabályozható fűtött pezsgőfürdő (Levegőterápia)

A szabályozható teljesítményű pezsgőfürdő hullámokban érkező buborékokkal öleli körbe és lazítja el a testet.

 

 

 

 

Zubogó funkció

Ezzel az opcióval bármilyen úszásnemet szórakoztatóvá tehetünk. Képzelje el, amint egy szörfdeszkán úszik az óceán habjai között, vagy gyorsasági versenyen veszt rész egy uszodában. Hatalmas élmény, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 

 

 

Univerzális lépcső úszómedencéhez

A Hydropool opcionális, univerzális lépcsője biztonságossá teszi a medencébe történő be- és kilépést. Ez a lépcső a medenceszínekhez illő színben választható.
(A kép illusztráció.)

 

 

 

 

 

iCommand távvezérlés

Vezeték nélküli okostelefon alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy otthonából vagy a világon bárhonnan vezérelve napirendjéhez igazítsa medencéje vízkezelését, tisztítási ciklusait, hőmérsékletet.

 

 

 

Bellagio Csomag

Északi fényt és a Bellagio vízesést tartalmazó, látványos vizuális élményt adó, közkedvelt kiegészítő. (A 13FFP AquaPlay modellhez nem rendelhető.)

 

 

 

 

Vízkezelés – Automata víztisztítás ózonnal

Az ózon – vízzel keverve – kiváló oxidálószer, mely segíti a medence vizében lévő szennyeződések semlegesítését.

Minden úszómedence alapfelszereltsége, kivéve a 13 FFP esetében.

 

 

 

Hydropool Vízkezelő Rendszer

Saját vízkezelő készítményeinket kifejezetten egyszerű és könnyű használatra fejlesztettük ki. Ezen készítményeket hosszú évek tapasztalata alapján úgy alkottuk meg, hogy kristálytiszta, biztonságos fürdővizet biztosítsanak Ön és családja számára.

 

 

 

 

VILÁGÍTÁSI OPCIÓK

Északi fény

A LED világításnak ez a kiegészítése további fényeket jelent, amelyek megvilágítanak minden felülre szerelt szabályzó szelepet. A fények csodálatos, állandóan változó színekben pompázhatnak, vagy rögzíthetők egy kedvelt
színben is. Ezeket a fényeket további két lámpatest és LED világítás egészíti ki, amelyek diszkréten, hátulról világítják meg a vízeséses fejpárnákat is. (A 13FFP AquaPlay modellhez nem rendelhető.)

 

Sarki fény (sarok megvilágítás)

Ezzel a világítási opcióval egy új szintre emelheti a pezsgőfürdőzés élményét! A Sarki fény LED sarokvilágító rendszer megvilágítja a medence külső részét, ezzel bármilyen hátsó udvar középpontjává téve azt. A LED lámpák a rendelkezésre álló három szín egyikéhez rögzíthetők: a kékhez, zöldhöz vagy piroshoz. (A 13FFP AquaPlay modellhez nem rendelhető.)

 

Hőcserélő

Ha medencéjét szeretné kiegészítő vízfűtéssel felszerelni, akkor azok elláthatók olyan szerelvényekkel, amelyek könnyen és megbízhatóan csatlakoztathatóvá teszik a kiegészítő fűtőelemet. (A csomag tartalmazza az összes szükséges medence oldali szerelvényt.

 

Kiegészítő vízfűtés, vízhűtés

Alternatív módokon, például napkollektorral és hőszivattyúval is melegítheti medencéje vizét, ezáltal csökkenti a függést az áramellátástól, így csökkenti a villanyszámlát is.