AZ ÓRA, AMI ODAFIGYEL ÖNRE

Bemutatkozik : az Úszó Sportkaróra.

Az Úszó Sportkaróra a Hydropool és a Swimmo egyedülálló fejlesztése, az ellenáramoltatós úszómedencékre kalibrálva.
Mivel az ellenáramoltatós úszómedencékben a helyváltoztatás nélküli úszás miatt a hagyományos sportórák nem képesek a megtett távolságot mérni, ez az óra hiánypótló fejlesztés az úszómedencék piacán.
Az időalapú megoldások helyett, ez az óra az egyéni teljesítményét méri, a lehető legpontosabban megadva a úszás közben megtett távolságot.

 • VISELJE EDZŐJÉT A KARJÁN
  – Bármikor leállíthatja az edzést, ellenőrizheti az eredményeit valós időben, amikor csak szeretné.
 • ELEMZI A TELJESÍTMÉNYÉT
  – Edzésnapló: letölthető IOS és Android applikációk segítségével az edzések grafikonjai és részletes elemzései mindig kéznél vannak a telefonján.
 • KÖVESSE NYOMON A CÉLOKAT
  – Pulzus, megtett távolság, elégetett kalóriák, idő és sebesség. Teljesen személyre szabottan állíthat be célokat.
 • VERSENYEZZEN BÁRKIVEL A VILÁGBAN
  – Posztolja eredményeit a közösségi médiában (pl. Facebook, Google Fit).
 • PULZUS TRÉNING VALÓS IDEJŰ MÉRÉSSEL, AZONNALI „REZGŐ VISSZAJELZÉSSEL”  -Állítsa be az edzés típusához tartozó elérni/tartani kívánt pulzus számot. Az Úszó Sportkaróra rezgéssel jelzi, hogy gyorsítson vagy lassítson, ha a megadott pulzus tartományból kilépett.

Az óra használatával nem szükséges minden alkalommal a vezérlőpanelhez úsznia, a beállításokat a karján akár edzés közben is módosíthatja.

Az Úszó Sportkaróra és a letölthető mobilalkalmazás egyedülálló kombinációja támogatja önt kitűzött edzés céljai elérésében.