A tökéletes úszás evolúciója

Az Öntisztító Executive Trainer Úszómedence – új szintre emelte az úszás élményét.

Az áramvonalas kialakítás és a keskenyedő medencehéj a vizet a medence hátsó részébe kényszeríti, úgy, hogy az áramlás akadálytalanul az áramlás gyűjtőnyílásba folyhasson. Így szinte teljesen megszűnik minden örvénylés vagy turbulencia, ami az úszás hatékonyságát csökkentené, vagy az úszót zavarná az úszásban. Az AquaPro vezérlés számos, egyedi igényre szabható lehetőséget biztosít minden edzettségi szinthez, párhuzamosan két felhasználó számára, de előre programozott edzésekkel is rendelkezik, Hegymenet és Intervall edzésekhez. Az edzés során nyomon követheti a sebességet, a megtett távolságot, az elégetett kalóriamennyiségét és az edzés időtartamát. A szabadalmaztatott VTWIN fúvókák a Hydropool ellenáramoltatós úszómedencék között a legsimább, legkiszámíthatóbb vízáramlást biztosítják.

Az Öntisztító Executive Sport Úszómedence –  az otthoni úszómedence újraértelmezése.

Tökéletes úszómedence, tökéletes úszás, tökéletes otthoni edzőterem és tökéletes vízipark – a legjobban így jellemezhetőek a legújabb Executive Sport Úszómedencék. Az áramvonalas medencehéj kialakítás a vizet akadálytalanul a medence hátuljában lévő áramláselnyelő nyílásba vezeti, ezáltal zavartalan, sima és kiszámítható vízáramlást generálva. Családok számára ideális lehet a gyerekeket úszni tanítani. A legújabb fejlesztésű Executive Úszómedence szériát a legsimább áramlást biztosító, örvény- mentes úszómedencének terveztük.

Beszéljenek helyettünk a képek…

Elégedett Hydropool Öntisztító Medence tulajdonos, Cseh László hatszoros olimpiai érmes úszó a legújabb 16EX Executive Trainer, Construma díjas medencében tart edzést:

Fotó: Gácsi Georgina

 

Kérjen ajánlatot most:   Ajánlatkérés