5 személyes

Hydropool 600C Masszázsmedence

Professzionális termékek

Minden térbe

A Hydropool 600C professzionális masszázsmedence egyedülálló nyolcszögletű kialakítása révén a modern wellness terek tökéletes kiegészítője.

Ajánlatkérés

A közösségi használatra szánt professzionális medencék felé támasztott egészségügyi és használati elvárás jóval magasabb, mint azoknál a termékeknél, amit otthon, családi körülmények között használnak. Nem csak vízkezelésükben térnek el a lakossági medencéktől, hanem teljes kialakításukban és a vezérlésüket tekintve is. Egy vendéglátónak, vagy üzemeltetőnek azon túl, hogy meg kell felelnie az ÁNTSz előírásainak, igen fontos, hogy az üzemeltetett medence minél kevesebb karbantartással, nagy megbízhatósággal működjön. A Hydropool professzionális medencéi a lakossági medencékkel szemben nem rendelkeznek látványos peremszerelt elektronikus vezérléssel, audió rendszerrel, és a vendégek számára nem hozzáférhető a medence vízhőmérséklet beállítása, melynek hektikus szabályozásával jelentős költségnövekedést okozhatnak a használók. Professzionális medencéink ezzel szemben pneumatikus, vagy időkapcsolós vezérlésűek, a víz fűtése lehet elektromos, vagy csatlakoztatható az épület fűtési rendszerére hőcserélővel.

A Hydropool közösségi medencéi rendelkeznek az ANTSz által kiállított engedéllyel.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ülőhelyek száma: 5 személy
Szűrőrendszer: Professzionális homokszűrő, felszíntisztító
Vízfűtés: Nagyteljesítményű fűtőelem
Medencehéj szigetelés: Hőszigetelt medencetest
Világítás: Víz alatti LED világítás

A medencehéj méretei: 198 x 198cm
Magasság: 108 cm (+/-1 cm)
Súly üresen: 309kg
Súly feltöltve: 1665kg
Űrtartalom: 1514 liter

  • ANTSz előírásoknak megfelelő homokszűrő
  • ClearAqua (automatizált vízminőség ellenőrző és vegyszeradagoló)
  • Gépészet távoli elhelyezés
  • Automata ferőtlenítő

Biztonsági korlát
Rozsdamentes aknafedél süllyesztett medencékhez
Medenceporszívó

Medencehéj színek:

Burkolat színek:

Fehér Akril

Fehér Akril

Hydropool 600C Masszázsmedence képgaléria