Hydropool Hőszivattyú

Ha a lehető leggazdaságosabb medenceműködtetést keresi…

Válassza a Hydropool új hőszivattyú megoldását!

Medence vásárlásakor ma az egyik fontos döntési kritérium a medence energiafelhasználása, és ez a kérdés még hangsúlyosabbá vált az energiaárak növekedésével. A Hydropoolnál messzemenően elkötelezettek vagyunk az energiahatékonyság mellett. Kanadában készülő medencéinket a kanadai hideg téli napokon való gondtalan használtra terveztük, HydroWise Hőpajzs Technológiánk minden eleme az energiahatékony felhasználásának záloga.

Energiamegtakarításból származó előnyök
A Hydropool hőszivattyú a medencevíz fűtésének és hűtésének energiahatékony, integrált megoldása. Használatával akár 75%-kal csökkentheti a medence energiafogyasztását, a rendszer ráadásul környezetbarát hűtőközeget használ.

Használatra kész, integrált megoldás*
Ennek a hőszivattyúnak a használata a Hydropool medencékkel szinte gyerekjáték! Y-sorozatú kompatibilis medencevezérléshez csatlakoztatva a hőszivattyú a medence peremszerelt kijelzőjéről irányítható, ahol grafikon segítségével nyomon követhető az elért megtakarítás is.
Automatikus érzékelés, intelligens energiagazdálkodás, ráadásul nincs szükség további áramforrásra: a hőszivattyú közvetlenül a medence vezérléséből kap áramot.

Teljes rugalmasság, amely a vizet hűteni is képes
A Hydropool hőszivattyú segítségével hat üzemmód közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Időjárástól függetlenül masszázsmedencéje energiahatékonyan lesz mindig tökéletes hőmérsékletű. Az intelligens üzemmódok lehetővé teszik, hogy teljes mértékben kihasználja a hőszivattyú előnyeit a megtakarítások optimalizálása érdekében.

Amennyiben a vízmelegítés alternatív megoldását keresi, az új Hydropool hőszivattyú a tökéletes megoldás!

 

*Beüzemelése a medence csővezetékének átalakításával jár, Gold felszereltségű medencéknél a vezérlőelektronika frissítése szükséges, Platinum felszereltségű medencéink gyárilag elő vannak készítve hőszivattyú csatlakoztatására. A hőszivattyú max. 5 méterre helyezhető el a medencétől.