Kanada nap 2023.

ÜNNEPELJÜK EGYÜTT KANADA SZÜLETÉSNAPJÁT JÚLIUS 1-JÉN!

Minden év július elsején tartják a 10 tartományból és 3 területből álló államszövetség (föderáció) nemzeti ünnepét, mivel 1867.07.01-jén lépett hatályba az alkotmányról szóló törvény. Ennek következményeként egyesültek  szövetségi alapon szervezett domíniummá (teljesen független ország)  az ezt megelőzően különálló gyarmatok – Kanada (Ontario és Québec tartománnyal), Új Skócia és Új-Brunswick  (a Brit Birodalmon belül).

Kanada a világ második legnagyobb országa Oroszország után, ahol a szabadság, az elfogadás és a sokszínűség nemzeti hagyományokra épül. Politikai berendezkedése alapján parlamentális demokrácia és alkotmányos monarchia, államfője II. Erzsébet Királynő.

Jogosan merülhet fel Önben, hogy miért ünnepeljük egy 7.500 kilométerre lévő távoli ország alapításának évfordulóját?

Kanada különleges helyet foglal el szívünkben. Anyacégünk 1980 óta gyárt medencéket, melyet immár 20 éve, kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon. A Hydropool pezsgőfürdők és ellenáramoltatós úszómedencék Kanadában kerülnek nem csupán megtervezésre, de gyártásra is. Így minden egyes medencénk egyenesen a jávorszarvasok, hódok, hatalmas fenyvesek, a hoki és a juharszirup hazájából érkezik Magyarországra és kerül új tulajdonosához.

2003 óta tapasztaljuk a kanadai szakemberek elhivatottságát az innováció és a minőség iránt és büszkén képviseljük a Hydropool márkát hazánkban, több ezer Hydropool Medence Tulajdonos megelégedésére.

Ön is szeretne kanadai szakértelemmel és minőségben készülő medencében kikapcsolódni kertjében?

Itt a ragyogó alkalom!

Kanada születésnapjának alkalmából bármely 2023. július 1-jén megrendelt Hydropool Öntisztító Masszázsmedencére 1.000.000 forint, Öntisztító Úszómedencére pedig 2.000.000 Ft. kedvezményt adunk Önnek!*

Kérjen ajánlatot most!

*Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.