Ismerje meg a Hydropool környezettudatos hozzáállását!

A Hydropool környezettudatos személetének köszönhetően Ügyfeleink abban a tudatban élvezhetik a medencéik kényelmét, hogy az általuk vásárolt medence gyártója és forgalmazói arra törekszenek, hogy a medencék által okozott környezeti terhelést minimalizálják.

A világ első CO2-semleges masszázs- és úszómedencéi.

A Hydropool elkötelezte magát, hogy minimalizálja és semlegesítse a gyártás során kibocsátott szén-dioxid mennyiségét. Vállalatunk „Lean” gyártási kezdeményezései folyamatosan csökkentik karbonlábnyomunk méretét. A Hydropool szén-dioxid-kibocsátást semlegesítő programja révén olyan környezetbarát projekteket támogatunk, amelyek semlegesítik a gyártási folyamat során kibocsátott szén-dioxidot, és az egyéb, üvegházhatást fokozó gázokat.

A Hydropool vezető szerepre törekszik az energiahatékony technológiák kifejlesztésében.

Vállalatunk egyedülálló Hőpajzs Technológiája lehetővé teszi, hogy megfeleljünk az USA területén legszigorúbb Kaliforniai Energiabizottság szigorú energiahatékonysági szabványainak.

Nyomtatás – környezetbarát módon!

Cégünk sokat tesz a környezetért azáltal, hogy minimalizáljuk irodáinkban a papír felhasználását: csak akkor nyomtatunk, ha az feltétlenül szükséges, és akkor is kizárólag újrahasznosított papírt használunk. Kiadványaink elkészítésénél fontos szempont, hogy minden anyagot digitális formában is elérhetővé teszünk Ügyfeleink számára, így ajánlatainkat, számláinkat, katalógusainkat és használati utasításainkat is biztosítjuk elektronikus formában. Mi így igyekszünk megvédeni az állatvilág természetes élőhelyeit és a vizek tisztaságát a következő generációk számára.

Csökkenteni, újrafelhasználni, újrahasznosítani.

Cégünk a szemétlerakókba kerülő hulladékmennyiség csökkentését is fontos feladatának tekinti. A hulladék kibocsátását csökkentő és annak újrahasznosítását célzó „Lean” gyártási kezdeményezéseink mellett részt veszünk egy több vállalat által létrehozott hulladékújrahasznosító programban is. Medencéink burkolata is újrahasznosítható. Budapesti irodánkban odafigyelünk a szelektív szemétgyűjtésre. Minimalizáljuk a PET palackok használatát, szinte kizárólag viszszaváltható üveget használunk.

Óvjuk Földünket mindannyian, tegyünk még ma, hogy szebb legyen a holnap!