Környezetvédelmi világnap

2023. június 5-én,  a környezetvédelem világnapján széles körben szeretnénk felhívni a figyelmet a környezetszennyezés következményeire, elősegíteni az együtt gondolkodást és a közös cselekvést, terjeszteni a fenntartható fejlődés eszméjét.

Mit tesz a Hydropool a környezettudatosságért?

Hydropool Öntisztító Rendszer a hosszan tiszta vízért

Az egyedülálló Hydropool Öntisztító rendszer lehetővé teszi, hogy a medencénk vize tovább maradjon tiszta, ezáltal kevesebb vízcserére és kevesebb tisztítószerre lesz szükségünk a tiszta víz fenntartásához.

HydroWise Hőpajzs Technológia az energiatakarékosságért

A Hydropool által kifejlesztett HydroWise Hőpajzs Technológia kiváló hőszigetelést biztosít a medencének, ezáltal a megfelelő hőfok fenntartásához jóval kevesebb energiára lesz szükség, működtetése csupán napi néhány száz forintba kerül.

A Hydropool elkötelezte magát, hogy minimalizálja és semlegesítse a gyártás során kibocsátott szén-dioxid mennyiségét. Vállalatunk „Lean” gyártási kezdeményezései folyamatosan csökkentik karbonlábnyomunk méretét. A Hydropool szén-dioxid-kibocsátást semlegesítő programja révén olyan környezetbarát projekteket támogatunk, amelyek semlegesítik a gyártási folyamat során kibocsátott szén-dioxidot, és az egyéb, üvegházhatást fokozó gázokat.

A Hydropool Hungaria telephelyeinek működéséhez kizárólag megújuló energiát használ.

Vízpumpáinkat úgy terveztük, hogy alacsony energiafelhasználás mellett is magas vízhozamot biztosítsanak.

Medencéinkhez csatlakoztathatóak energiahatékony hőforrások is, mint a napkollektor vagy a hőszivattyú.

A Hydropool környezettudatos személetének köszönhetően Ügyfeleink abban a tudatban élvezhetik a medencéik kényelmét, hogy az általuk vásárolt medence gyártója és forgalmazója arra törekszik, hogy a medencék által okozott környezeti terhelést minimalizálja.

Szeretnénk, ha Ön is tagja lenne az elégedett, környezettudatos Hydropool Medencetulajdonosok klubjának, ezért egy kis meglepetéssel készültünk.

A Környezetvédelmi világnap alkalmából bármely 2023. június 5-én megrendelt Hydropool Öntisztító Masszázsmedencére 500.000 forint, Öntisztító Úszómedencére pedig 1.000.000 Ft. kedvezményt adunk Önnek!*

Kérjen ajánlatot most!

*Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.