Hydropool Cédrus Gazebo

Medenceházikók

Cédrusfából készült különlegességek

Ajánlatkérés

Ha szeretnénk kerti masszázsmedencénket az időjárástól függetlenül, akár esőben, hóban vagy erős napsütésben zavartalanul használni, a medence házikó kényelmes és hasznos megoldást nyújt a házi wellness élményhez. Emellett a cédrusfából készült házikó szemet gyönyörködtető ékessége lehet kertünknek is.

Legyen az akár egy csillagfényes este vagy egy családi kerti party, a házikó bárpultja mellett, kényelmes bárszékeken ücsörögve beszélgethetünk egy-egy fürdőzés között.

A házikók oldalfalai tetszőlegesen variálhatók, attól függően, hogy melyik irányból szeretnénk zárttá, széltől vagy fénytől védetté tenni és merre szeretnénk nyitva hagyni, hogy fürdőzés közben a kertünkben vagy a kilátásban gyönyörködhessünk. A házikó teteje lehet teljesen zárt, kaphat egy tetőablakot vagy akár átlátszó, színezett plexi tetőt, melyen keresztül csodálatosan beáramlik a szűrt napfény.

A medence házikó modelltől függően rendelhető: bárpulttal szerelt oldalfallal, bárszékkel, székpárnákkal, tárolós cédrus asztallal, felnyíló, színezett plexi ablakkal; zárható, színezett plexi ajtóval, állítható lamellás oldalfalakkal; színezett plexivel kombinált cédrusfa tetővel.

Medence házikóink gyönyörű cédrusfából készülnek….

  • mert a cédrus az idővel, időjárással szemben nagyon ellenálló, tartós fa,
  • mert stabilan tartja a formáját, kevésbé szívja magába a párát és a nedvességet, nem kezd el mállani vagy peregni, csodálatos formatartó képessége van,
  • könnyű, így a szállítása, építése kevésbé költséges és megterhelő,
  • porózus szerkezetű, így nagyon könnyen és költség hatékonyan festhető, bármilyen egyedi kreatív színezési igény könnyen megvalósítható,
  • nagyon kellemes illata van

egyedi ajánlat alapján

egyedi ajánlat alapján

Medencehéj színek:

Cédrus

Cédrus

Burkolat színek:

Hydropool Cédrus Gazebo képgaléria