Medencetetők

Dupla Hőcsapda Hőpajzstető

A vastag tető szoknyáját a belső oldalon is hőtükör védőbevonattal láttuk el. A középső szigetelőtömítést és a szoknyát záróréteg borítja, így a tető megbízhatóan bent tartja a meleget és kizárja a hideget. A széle felé vékonyodó medencetető levezeti a csapadékot.

 

 

 

 

 

CM I tetőemelő

Tetőemelő rendszerünk nagy népszerűségnek örvend egyszerű formatervezése, könnyű használhatósága és helytakarékossága miatt. A tetszetős, fényes felületű elem problémamentesen kezelhető, mivel mindössze egy mozgó alkatrészt és egy beépített megállító mechanikát tartalmaz.

 

 

 

CM II tetőmozgató

Szintén népszerű tetőmozgató, könnyen mozgatható, segítségével a tető alacsonyabbra hajtható, így függőleges irányban még helytakarékosabb megoldást jelent, de a medence mögött több helyet, mintegy 50 cm-t igényel.

 

 

 

CM III tetőmozgató

A porfestett alumíniumból készült tetőemelő hosszú éveken át problémamentes működést garantál. Fogja a szelet, takarást, intimitást biztosít és megvédi a falat a kicsapódó víztől. A tetőmozgató egyik oldalán félig megemelhető, ezt követően a tetőt gázrugós karok függőleges helyzetbe emelik.