7 személyes

Mosaic 250 Masszázsmedence

Professzionális termékek

Design és profizmus

A Mosaic 250 vízszintszabályozós masszázsmedence egy 7 üléses professzionális medence, mely egyedülálló kialakítása révén a modern wellness terek tökéletes kiegészítője. A Hydropool professzionális vízszintszabályozós masszázsmedencékben a kiegyenlítő tartálynak köszönhetően a vízszint állandó marad, függetlenül attól, hogy hány személy tartózkodik a medencében.

Ajánlatkérés

Az ember ösztönösen vágyódik a szép után, így volt ez amióta kezébe vette saját életét és így lesz, amíg világ a világ. Úgy alakítja környezetét évezredek óta, hogy a funkción túl a dolgok szépsége ugyanolyan fontossá lett, mint maga az ok, amiért létrejött. Már az ókori világban is megtaláljuk a csodálatos mozaikdíszítéseket a faldíszítéseken túl a fürdőkben, a medencékben és ez nem is változott a századok során. Időtállóságát és értékét mi sem bizonyítja jobban, hogy a mozaikdíszítés szépsége, technológiája és funkcionalitása lényegében nem veszített fényéből a mai napig sem, áthidalva a korokat, fejlesztéseket és új trendeket, a mai kor számára is minőséget, értéket és kifinomultságot képvisel.

A Hydropool Mozaikos masszázsmedencék ötvözik ezt az időtálló díszítő és burkolótechnológiát a legmodernebb technikai újításokkal, aminek eredménye: egy gyorsan installálható, kompakt masszázsmedence, amely teljesen készre szerelve és burkolva érkezik az Ön otthonába, hogy ilyen csodálatos környezetben élvezhesse az egyedülálló Hydropool masszázsterápiát.

A Hydropool Mosaic 250 Masszázsmedence kifinomult és elegáns választás. Rengeteg színből, számtalan mintával rendelhető, minden enteriőrbe remekül mutat. A variációk száma végtelen. Csodálatos burkolata prémium minőségű kerámia mozaik, melynek speciális zománca időtálló, akár édes akár sós vízzel használja medencéjét. Ősi technológia a legmodernebb megoldásban. Időtlen szépség.

A Hydropool Mozaik medencék különlegessége, hogy speciális technológiával gyárban készülnek, minek eredményeképpen medencéink az építkezés utolsó fázisában kerülhetnek a beépítés helyszínére, ami rengeteg időt és energiát és pénzt takarít meg tulajdonosának.

A közösségi használatra szánt professzionális medencék felé támasztott egészségügyi és használati elvárás jóval magasabb, mint azoknál a termékeknél, amit otthon, családi körülmények között használnak. Nem csak vízkezelésükben térnek el a lakossági medencéktől, hanem teljes kialakításukban és a vezérlésüket tekintve is.
Egy vendéglátónak, vagy üzemeltetőnek azon túl, hogy meg kell felelnie az ÁNTSz előírásainak, igen fontos, hogy az üzemeltetett medence minél kevesebb karbantartással, nagy megbízhatósággal működjön.
Hydropool professzionális medencéi a lakossági medencékkel szemben nem rendelkeznek látványos peremszerelt elektronikus vezérléssel, audió rendszerrel, és a vendégek számára nem hozzáférhető a medence vízhőmérséklet beállítása, melynek hektikus szabályozásával jelentős költségnövekedést okozhatnak a használók. Professzionális medencéink ezzel szemben pneumatikus, vagy időkapcsolós vezérlésűek, a víz fűtése lehet elektromos, vagy csatlakoztatható az épület fűtési rendszerére hőcserélővel.

A Hydropool közösségi medencéi rendelkeznek az ANTSz által kiállított engedéllyel.

A Hydropool professzionális vízszintszabályozós masszázsmedencékben a kiegyenlítőrtartálynak köszönhetően a vízszint állandó marad, függetlenül attól, hogy hány személy tartózkodik a medencében
A Hydropool Mozaikos masszázsmedencék ötvözik az időtálló modaik díszítő és burkolótechnológiát a legmodernebb technikai újításokkal, aminek eredménye: egy gyorsan installálható, kompakt masszázsmedence, amely teljesen készre szerelve és burkolva érkezik.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ülőhelyek száma: 7 személy
Szűrőrendszer: Professzionális papír- vagy homokszűrő
Pumpa: Nagyteljesítményű vízpumparendszer
Vízfűtés: Nagyteljesítményű fűtőelem
Medencehéj szigetelés: Hőszigetelt medencetest
Világítás: Víz alatti biztonsági LED-világítás
Zajtalan levegődúsítás szabályozó
Felszíntisztító

A medencehéj méretei: Ø248 cm x 95 cm
Súly üresen: 400 kg
Súly feltöltve: 1830 kg
Űrtartalom: 1430 liter

Hidroterápia
Fűthető levegő masszázs

Vízkezelés
ANTSz előírásoknak megfelelő közösségi homokszűrő
Automata fertőtlenítő
ClearAqua (automatizált vízminőség analizáló és vegyszeradagoló berendezés)

Vezérlés
Távoli vezérlés

  • Aromaterápiás olajak
  • Rozsdamentes acél biztonsági korlát
  • Medenceporszívó
  • Automata öblítő szelep homokszűrőhöz
  • Gépészet távoli elhelyezés
  • Rozsdamentes aknafedél süllyesztett medencékhez
  • Induló vegyszercsomag

Medencehéj színek:

Burkolat színek:

Mosaic 250 Masszázsmedence képgaléria