10-11 személyes

Mosaic 350 Masszázsmedence

Professzionális termékek

A Mosaic 350 Masszázsmedence a legnépszerűbb mozaikos szállodai masszázsmedence, különösen Magyarországon. 10-11 fő kényelmes fürdőzését teszi lehetővé. Vízszint kiegyenlítős, akár külső, akár belső helyszínre ideális választás.

Ajánlatkérés

Az ember ösztönösen vágyódik a szép után, így volt ez amióta kezébe vette saját életét és így lesz, amíg világ a világ. Úgy alakítja környezetét évezredek óta, hogy a funkción túl a dolgok szépsége ugyanolyan fontossá lett, mint maga az ok, amiért létrejött. Már az ókori világban is megtaláljuk a csodálatos mozaikdíszítéseket a faldíszítéseken túl a fürdőkben, a medencékben és ez nem is változott a századok során. Időtállóságát és értékét mi sem bizonyítja jobban, hogy a mozaikdíszítés szépsége, technológiája és funkcionalitása lényegében nem veszített fényéből a mai napig sem, áthidalva a korokat, fejlesztéseket és új trendeket, a mai kor számára is minőséget, értéket és kifinomultságot képvisel.

A Hydropool Mozaikos masszázsmedencék ötvözik ezt az időtálló díszítő és burkolótechnológiát a legmodernebb technikai újításokkal, aminek eredménye: egy gyorsan installálható, kompakt masszázsmedence, amely teljesen készre szerelve és burkolva érkezik az Ön otthonába, hogy ilyen csodálatos környezetben élvezhesse az egyedülálló Hydropool masszázsterápiát.

A Hydropool Mosaic 350 Masszázsmedence kifinomult és elegáns választás. Rengeteg színből, számtalan mintával rendelhető, minden enteriőrbe remekül mutat. A variációk száma végtelen. Csodálatos burkolata prémium minőségű kerámia mozaik, melynek speciális zománca időtálló, akár édes akár sós vízzel használja medencéjét. Ősi technológia a legmodernebb megoldásban. Időtlen szépség.

A Hydropool Mozaik medencék különlegessége, hogy speciális technológiával gyárban készülnek, minek eredményeképpen medencéink az építkezés utolsó fázisában kerülhetnek a beépítés helyszínére, ami rengeteg időt és energiát és pénzt takarít meg tulajdonosának.

A Hydropool mozaik medencék másik óriási előnye az, hogy a vasbetonból épített és helyszínen burkolt medencékkel ellentétben hőszigetelésük kiváló, így gazdaságosan üzemeltethetőek.
Kompakt szerkezetük miatt karbantartásuk egyszerű, könnyen hozzáférhető.

A masszázsfúvókák száma testre szabható, a legnagyobb kikapcsolódás érdekében.

A Hydropool Mozaikos masszázsmedence kiépítése valóban egyszerű, beépítéstől függően akár 1 nap alatt installálható. Az személyes használatra a papírszűrős rendszert ajánljuk, melynek vízkezelése gyerekjáték és mellyel a medence nem igényel külön gépházat.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ülőhelyek száma: 10-11 személy
Szűrőrendszer: Professzionális  homokszűrő
Pumpa: Nagyteljesítményű vízpumparendszer
Vízfűtés: Nagyteljesítményű fűtőelem
Medencehéj szigetelés: Hőszigetelt medencetest
Zajtalan levegődúsítás szabályozó
Vízalatti biztonsági LED-világítás
Felszíntisztító

A medencehéj méretei: 350 cm x 266 cm
Súly üresen: 450 kg
Űrtartalom: 3200 liter

Hidroterápia
Fűthető levegő masszázs

Vízkezelés
ANTSz előírásoknak megfelelő közösségi homokszűrő
Automata fertőtlenítő
ClearAqua (automatizált vízminőség analizáló és vegyszeradagoló berendezés)

Vezérlés
Távoli vezérlés

  • Aromaterápiás olajak
  • Rozsdamentes acél biztonsági korlát
  • Medenceporszívó
  • Automata öblítő szelep homokszűrőhöz
  • Vízszintszabályozás
  • Gépészet távoli elhelyezés
  • Rozsdamentes aknafedél süllyesztett medencékhez
  • Induló vegyszercsomag

Medencehéj színek:

Burkolat színek:

Mosaic 350 Masszázsmedence képgaléria