6 személyes

Mosaic Piazza Masszázsmedence

Professzionális termékek

Modern elegancia

A Mosaic Piazza masszázsmedence tökéletes választás a modern luxus és nyitott terek kedvelőinek. Élvezze az egyedülálló esztétikai elemek és a minőségi masszázs sikeres társulását. A Hydropool Mozaikos masszázsmedencék ötvözik az időtálló mozaik díszítő és burkolótechnológiát a legmodernebb technikai újításokkal, aminek eredménye: egy gyorsan installálható, kompakt masszázsmedence, amely teljesen készre szerelve és burkolva érkezik.

Ajánlatkérés

A közösségi használatra szánt professzionális medencék felé támasztott egészségügyi és használati elvárás jóval magasabb, mint azoknál a termékeknél, amit otthon, családi körülmények között használnak. Nem csak vízkezelésükben térnek el a lakossági medencéktől, hanem teljes kialakításukban és a vezérlésüket tekintve is.
Egy vendéglátónak, vagy üzemeltetőnek azon túl, hogy meg kell felelnie az ÁNTSz előírásainak, igen fontos, hogy az üzemeltetett medence minél kevesebb karbantartással, nagy megbízhatósággal működjön.
Hydropool professzionális medencéi a lakossági medencékkel szemben nem rendelkeznek látványos peremszerelt elektronikus vezérléssel, audió rendszerrel, és a vendégek számára nem hozzáférhető a medence vízhőmérséklet beállítása, melynek hektikus szabályozásával jelentős költségnövekedést okozhatnak a használók. Professzionális medencéink ezzel szemben pneumatikus, vagy időkapcsolós vezérlésűek, a víz fűtése lehet elektromos, vagy csatlakoztatható az épület fűtési rendszerére hőcserélővel.

A Hydropool közösségi medencéi rendelkeznek az ANTSz által kiállított engedéllyel.

A Hydropool Mozaikos masszázsmedencék ötvözik az időtálló mozaik díszítő és burkolótechnológiát a legmodernebb technikai újításokkal, aminek eredménye: egy gyorsan installálható, kompakt masszázsmedence, amely teljesen készre szerelve és burkolva érkezik.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ülőhelyek száma: 6 személy
Szűrőrendszer: Professzionális homokszűrő
Pumpa: Nagyteljesítményű vízpumparendszer
Vízfűtés: Nagyteljesítményű fűtőelem
Medencehéj szigetelés: Hőszigetelt medencetest
Zajtalan levegődúsítás szabályozó
Vízalatti biztonsági LED-világítás
Felszíntisztító

A medencehéj méretei: 225 cm x 225 cm x 97 cm
Súly üresen: 350 kg
Súly feltöltve: 2000 kg
Űrtartalom: 1650 liter

Hidroterápia
Fűthető levegő masszázs

Vízkezelés
ANTSz előírásoknak megfelelő közösségi homokszűrő
Automata fertőtlenítő
ClearAqua (automatizált vízminőség analizáló és vegyszeradagoló berendezés)

Vezérlés
Távoli vezérlés

  • Aromaterápiás olajak
  • Rozsdamentes acél biztonsági korlát
  • Medenceporszívó
  • Automata öblítő szelep homokszűrőhöz
  • Vízszintszabályozás
  • Gépészet távoli elhelyezés
  • Rozsdamentes aknafedél süllyesztett medencékhez
  • Induló vegyszercsomag

Medencehéj színek:

Burkolat színek:

Mosaic Piazza Masszázsmedence képgaléria