Új! 19Ex Executive Sport Öntisztító Úszómedence

Öntisztító Úszómedencék

Otthoni vízi fitneszterem és szórakozás

A legújabb Executive széria legnagyobb Sport modelljében kiemelt hangsúlyt kapott a két masszázsfotel, melyek fúvókái egyedi konfiguráció szerint, ergonómiailag tökéletesen megtervezve nyújtják az éppen kívánt masszázst, legyen az egy teljes testet ellazító, bemelegítő, vagy akár csak egyetlen testrészre fókuszáló masszázs. A hatalmas medencetérben csúszásmentes aquafitness szőnyeg és ívelt, rozsdamentes acélrúd teszi még hatékonyabbá és kényelmesebbé az edzést. A medence továbbfejlesztett medencefenék szigetelést kapott, így kiváló hőszigeteléssel rendelkezik. A medenceburkolat tartós, gondozásmentes, korszerű anyaga és a karcsú, modern dizájn megteremti otthoni, privát edzéstermében a szépség és funkcionalitás harmonikus ötvözetét.

Ajánlatkérés

Tökéletes úszómedence, tökéletes úszás, tökéletes otthoni edzőterem és tökéletes vízipark – a legjobban így jellemezhetőek a legújabb Executive Sport Úszómedencék.

Az áramvonalas medencehéj kialakítás a vizet akadálytalanul a medence hátuljában lévő áramlás elnyelő nyílásba vezeti, ezáltal zavartalan, sima és kiszámítható vízáramlást generálva.

Családok számára ideális lehet a gyerekeket úszni tanítani.

A legújabb fejlesztésű Executive Úszómedence szériát a legsimább áramlást biztosító, turbulencia mentes úszómedencének terveztük.

Az Executive széria minden úszómedencéjénél alapfelszereltség az Aquacord úszókötél, a 60 cm-es íves rozsdamentes acél edzőrúd és a csúszásgátló Aquafitness szőnyeg.

A klasszikus épített, vagy készhéjú úszómedencék fűtése és állandó hőmérsékleten való tartása anyagilag igen megterhelő, mert nem, vagy alig hőszigetelt medencetest és a nagy víztömeg óriási energiát igényel. A végeredmény általában az, hogy a tulajdonosok kizárólag nyáron, nagy melegben használják, vagy beltérben nagyon magas üzemeltetési (páramentesítés és fűtési) költségek mellett. Az ilyen úszómedencék gépészete legtöbbször nehezen hozzáférhető, karbantartásuk körülményes és drága.

A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencével Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie! Sőt! Egyszerre élvezheti egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyeit. A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencéje egy olyan kompakt rendszer, ami élvezeti értékén felül kiváló hőszigetelésének és a kisebb víztömegnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető, gyorsan és egyszerűen telepíthető, karbantartás céljából könnyedén hozzáférhető akár kültéren, akár beltéren, télen vagy nyáron használja. Az ellenáramoltató rendszer, mellyel medencéinket felszereltük, 3 egymástól független és modulálható vízpumpából áll, teljesítményétől függően kitűnően alkalmas edzés jellegű úszásra, családi pancsolásra, vagy az egyre népszerűbb aquafitnesz gyakorlására. Masszázsfotelei a szabadalmaztatott Versa Masszázsrendszernek köszönhetően személyre szabható teljes testmasszázsban részesítik.

Minden Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedence egyben Öntisztító Medence is, tehát a medence a beépített padlószívók segítségével a medence fenekét is képes megtisztítani, így Ön nyugodtan elfelejtheti a nehézkes medenceporszívó használatát.

A Hydropool kivételes figyelmet fordít környezetünk megóvására és az alacsony üzemeltetési költségekre. Egy ún. elkerülő hurok megrendelésével minden medencénk csatlakoztatható bármely alternatív fűtési megoldásba.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét otthoni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Szűrőrendszer: szabadalmazott Öntisztító Rendszer, mely tartalmazza az:
– integrált medencefenék porszívót
– felszíntisztítót
– félautomata tisztítószer adagolót
Vízfűtés: 6 kW elektromos és előkészítés solar rendszerre vagy gázfűtésre való csatlakoztatáshoz
Medencehéj szigetelés: Hőcsapda vagy Dupla Hőcsapda szigetelés
Biztonsági termotető
Szabadalmaztatott ACCUFLO ellenáramoltató fúvókák és Áramláselnyelő nyílás
Leeresztés: integrált gyorsleeresztő rendszer

A medencetest méretei: 559 cm x 236 cm
Magasság: 134 cm (+/-1 cm)
Űrtartalom: 9038 liter
Súly feltöltve: 10 412 kg
Súly üresen: 1374 kg

 

 

Szabadalmaztatott ACCUFLO fúvókák

  • 2 db ACCUFLO ellenáramoltató fúvóka állítja elő az áramlást
  • A lamináris (lemezes) dizájn felszabdalja az örvényeket a simább úszás érdekében

 

 

 

 

Burkolat
A Hydropool Öntisztító Úszómedencék karbantartást nem igénylő, ún. Gondozásmentes Burkolattal rendelhetőek. Ez a különleges burkolat a nagyobb tartósság végett galvanizált acél tartószerkezetre van erősítve. Abban a ritka esetben, ha Önnek karbantartás miatt hozzá kell férnie a csőrendszerhez vagy egyéb berendezésekhez, a medenceburkolat könnyedén eltávolítható. Válasszon az alábbi anyagok és színek közül.

Hangrendszer
A Hydropool térhangzású hangrendszere egy 180 W-os, vízálló lejátszórendszer, mely alapvetően bármely, Bluetooth®-kapcsolattal rendelkező eszközzel együttműködik. Torzításcsökkentő áramkörökkel rendelkezik, a hangos zene torzulását automatikusan megakadályozó technikával és testre szabható hangszínszabályozóval, mely optimalizálja a hangzást. Tartalmaz egy 100 wattos erősítőt, két, a medence- testből kiemelkedő, valóban vízálló hangfalat, és egy erőteljes mélysugárzót.

Fitnesz & szórakozás
– Evező készlet
– Aquafitnesz csomag
– Aquacord úszókötél (alapfelszereltség)
– 60 cm-es Rozsdamentes acél edzőrúd (alapfelszereltség)
– 120 cm-es Rozsdamentes acél edzőrúd

Hidroterápia
– HydroFlex szabályozható, fűtött pezsgőfürdő
– Prémium vízeséses fejpárna 2 db

Világítás
– További 2 LED-lámpa & Északi Fény

Aromaterápia
Aromaterápia gombnyomásra

Vízkezelés
– EZ-Ultra Ózongenerátor
– ClearAqua (automatizált vízminőség ellenőrző és tisztítószeradagoló)
HydroClear Fertőtlenítő Rendszer

Egyéb javasolt opciók
– Bellagio csomag
– Egyedi csőszerelés/vezérlés
– Elkerülőhurok kisegítő vízmelegítőhöz
– iCommand távvezérlés

Négyfokú univerzális lépcső
Hatrészes biztonsági termotető (alapfelszereltség)
Lebegőtető

Úszó Sportkaróra – az óra, ami odafigyel Önre! 

  • Csuklóra tehető.
  • Elemzi a teljesítményét.
  • Méri a megtett távolságot.
  • Versenyezhet másokkal.
  • Rezgéssel jelez.

 

 

Medencehéj színek:

Alpesi Köd

Kvarc

Hófehér

Ezüstös Márvány

Burkolat színek:

Éjfél - Gondozásmentes

Úsztatott fa - Gondozásmentes

Fekete Cseresznye - Gondozásmentes

Új! 19Ex Executive Sport Öntisztító Úszómedence képgaléria