Új! 19Ex Executive Trainer Öntisztító Úszómedence

Öntisztító Úszómedencék

A legnagyobb úszófelület a Hydropool úszómedencék között

Legújabb modellünk, a 19Ex Executive Trainer úszómedence még kényelmesebb edzéskörnyezetet biztosít otthoni úszásához és fitness edzéseihez. A szabadalmaztatott Áramlás Elnyelő Technológiának és a VTWIN ikerfúvókáknak köszönhetően az áramlás még simább és egyenletesebb, szélességében és magasságában még nagyobb lett, így az úszó tökéletesen az áramlásban marad. A medence végében található áramláselnyelő nyílásnak köszönhetően nincsenek visszacsapódó hullámok és örvénylés, ezzel a 19Ex ExecutiveTrainer, az ellenáramoltatós úszómedencék nyújtotta legtökéletesebb úszásélményt nyújtja. A csúszásmentes aquafitness szőnyeg és az ívelt acél edzőrúd az alapfelszereltség része. A medence hőszigetelése a leghidegebb telekre lett tervezve. Tartószerkezete – a medence nagy mérete ellenére – egyszerű beemelést és hozzáférést biztosít.

Ajánlatkérés

Az Executive Trainer modellünk új szintre emelte az úszás élményét.

Az áramvonalas kialakítás és a keskenyedő medencehéj a vizet a medence hátsó részébe kényszeríti, úgy, hogy az áramlás akadálytalanul az áramlás gyűjtő nyílásba folyhasson. Így szinte teljesen megszűnik minden örvénylés vagy turbulencia, ami az úszás hatékonyságát csökkentené, vagy az úszót zavarná az úszásban. Az AquaPro vezérlés számos, egyedi igényre szabható lehetőséget biztosít minden edzettségi szinthez, párhuzamosan két felhasználó számára, de előre programozott edzésekkel is rendelkezik, hegymeneti és interval edzésekhez. Az edzés során nyomon követheti a sebességét, a  megtett távolságot, az elégetett kalória mennyiségét és az edzés időtartamát. A szabadalmaztatott VTWIN fúvókák az ellenáramoltatós úszómedencék között a legsimább, legkiszámíthatóbb vízáramlást biztosítja.

A klasszikus épített, vagy készhéjú úszómedencék fűtése és állandó hőmérsékleten való tartása anyagilag igen megterhelő, mert nem, vagy alig hőszigetelt medencetest és a nagy víztömeg óriási energiát igényel. A végeredmény általában az, hogy a tulajdonosok kizárólag nyáron, nagy melegben használják, vagy beltérben nagyon magas üzemeltetési (páramentesítés és fűtési) költségek mellett. Az ilyen úszómedencék gépészete legtöbbször nehezen hozzáférhető, karbantartásuk körülményes és drága.

A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencével Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie! Sőt! Egyszerre élvezheti egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyeit. A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencéje egy olyan kompakt rendszer, ami élvezeti értékén felül kiváló hőszigetelésének és a kisebb víztömegnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető, gyorsan és egyszerűen telepíthető, karbantartás céljából könnyedén hozzáférhető akár kültéren, akár beltéren, télen vagy nyáron használja. Az ellenáramoltató rendszer, mellyel medencéinket felszereltük, 3 egymástól független és modulálható vízpumpából áll, teljesítményétől függően kitűnően alkalmas edzés jellegű úszásra, családi pancsolásra, vagy az egyre népszerűbb aquafitnesz gyakorlására. Masszázsfotelei a szabadalmaztatott Versa Masszázsrendszernek köszönhetően személyre szabható teljes testmasszázsban részesítik.

A szabadalmaztatott VTWIN fúvókák a medence teljes szélességében és fél méter mélységben áramoltatják a vizet, melynek köszönhetően az úszó folyamatosan a sodrásban marad.

Az Executive széria minden úszómedencéjénél alapfelszereltség az Aquacord úszókötél, a 60 cm-es íves rozsdamentes acél edzőrúd és a csúszásgátló Aquafitness szőnyeg.

Minden Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedence egyben Öntisztító Medence is, tehát a medence a beépített padlószívók segítségével a medence fenekét is képes megtisztítani, így Ön nyugodtan elfelejtheti a nehézkes medenceporszívó használatát.

A Hydropool kivételes figyelmet fordít környezetünk megóvására és az alacsony üzemeltetési költségekre. Egy ún. elkerülő hurok megrendelésével minden medencénk csatlakoztatható bármely alternatív fűtési megoldásba.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét otthoni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Szűrőrendszer: szabadalmazott Öntisztító Rendszer, mely tartalmazza az:
– integrált medencefenék porszívót
– felszíntisztítót
– félautomata tisztítószer adagolót
Vízfűtés: 6 kW elektromos és előkészítés solar rendszerre vagy gázfűtésre való csatlakoztatáshoz
Medencehéj szigetelés: Hőcsapda vagy Dupla Hőcsapda szigetelés

Szabadalmaztatott VTWIN Ellenáramoltatós fúvókák és Áramláselnyelő nyílás
Biztonsági termotető
Leeresztés: integrált gyorsleeresztő rendszer

A medencetest méretei: 559 cm x 236 cm
Magasság: 134 cm (+/-1 cm)
Űrtartalom: 9038 liter
Súly feltöltve: 10412 kg
Súly üresen: 1374 kg

 

Szabadalmaztatott VTWIN fúvókák

  • Az úszómedencék közti legszélesebb, legsimább és legkiszámíthatóbb vízáramlás.
  • Az egyedülálló VTWIN Technológia biztosítja az áramlást, percenként 5300 liternyi vizet mozgat, ami az iparágban kimagasló vízmennyiség.

 

 

 

 

 

Forradalmi újítás: Aqua Pro személyi úszás- és tréningvezérlő

Az AquaPro lehetővé teszi, hogy 10 sebességi fokozatot állítson be edzése során. A vezérlő panel a medence peremén az edzés közben is látható, karnyújtásnyira helyezkedik el, figyeli az áramlást, és a számos paramétert, mint egy jó futópad.

Kijelzője mutatja az időt, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és a Quick Start gomb megnyomásával könnyen tudja aktiválni a fúvókákat és a fúvóka világításokat, kedve szerint. A Pause gomb segítségével 2 percig szünetelnek a sugár fúvókák és az erős áramlású fúvókák, ezáltal Ön is jut egy kis lélegzetvételnyi időhöz.

Az AquaPro 2018-tól kétfelhasználós beállítással és két betáplált programmal: fokozatosan emelkedő és zsírégető programokkal kapható.

Burkolat
A Hydropool Öntisztító Úszómedencék karbantartást nem igénylő, ún. Gondozásmentes Burkolattal rendelhetőek. Ez a különleges burkolat a nagyobb tartósság végett galvanizált acél tartószerkezetre van erősítve. Abban a ritka esetben, ha Önnek karbantartás miatt hozzá kell férnie a csőrendszerhez vagy egyéb berendezésekhez, a medenceburkolat könnyedén eltávolítható. Válasszon az alábbi anyagok és színek közül.

Hangrendszer
A Hydropool térhangzású hangrendszere egy 180 W-os, vízálló lejátszórendszer, mely alapvetően bármely, Bluetooth®-kapcsolattal rendelkező eszközzel együttműködik. Torzításcsökkentő áramkörökkel rendelkezik, a hangos zene torzulását automatikusan megakadályozó technikával és testre szabható hangszínszabályozóval, mely optimalizálja a hangzást. Tartalmaz egy 100 wattos erősítőt, két, a medence- testből kiemelkedő, valóban vízálló hangfalat, és egy erőteljes mélysugárzót.

Fitnesz & szórakozás
AquaPro úszó computer (alapfelszereltség)
– Evező készlet
– Aquafitnesz csomag
– Aquacord úszókötél (alapfelszereltség)
– 60 cm íves rozsdamentes acél edzőrúd (alapfelszereltség)
– 120 cm rozsdamentes acél edzőrúd
– Szabályozható pezsgőfürdő fűtött levegőmasszázzsal további 10 fúvókával

Hidroterápia
– HydroFlex szabályozható, fűtött pezsgőfürdő
– Prémium vízeséses fejpárna 2db

Világítás
– További 2 LED-lámpa & Északi Fény

Aromaterápia
Aromaterápia gombnyomásra

Vízkezelés
– EZ-Ultra Ózongenerátor
– ClearAqua (automatizált vízminőség ellenőrző és tisztítószeradagoló)
HydroClear Fertőtlenítő Rendszer

Egyéb javasolt opciók
– Bellagio csomag
– Egyedi csőszerelés/vezérlés
– Elkerülőhurok kisegítő vízmelegítőhöz
– iCommand távvezérlés

Négyfokú univerzális lépcső
Hatrészes biztonsági termotető (alapfelszereltség)
Lebegőtető

Úszó Sportkaróra – az óra, ami odafigyel Önre! 

  • Csuklóra tehető.
  • Elemzi a teljesítményét.
  • Méri a megtett távolságot.
  • Versenyezhet másokkal.
  • Rezgéssel jelez.

 

 

Medencehéj színek:

Alpesi Köd

Kvarc

Hófehér

Ezüstös Márvány

Burkolat színek:

Éjfél - Gondozásmentes

Úsztatott fa - Gondozásmentes

Fekete Cseresznye - Gondozásmentes

Új! 19Ex Executive Trainer Öntisztító Úszómedence képgaléria