vásárlói vélemények a Hydropoolról…

Kíváncsi rá, miket írnak rólunk azok az Ügyfelek, akik már vásároltak nálunk?

A teljesség igénye nélkül néhány visszajelzés:

„Csak is ajánlani tudjuk mindenkinek a Hydropool öntisztító masszázsmedencéit, mert mind minőségben, mind anyaghasználatban, mind tudásban felülmúlja minden várakozásunkat. ?”
Zita, István, 2020 március

„A tájékoztatás nagyon részletes volt és a beüzemelés szakszerű. Kültérben használom és karbantartása nem időigényes.”
F. Károly, 2020 február

„Fél éve van meg a medence, gondom nincs rá, csak kimegyünk a családdal és élvezzük a jó meleg tiszta vizet.”
V. Róbert, 2020. Február

„Professzionális értékesítési folyamat szakértő képviselőkkel. Teljes körű részletes tájékoztatás, referenciák és tapasztalat többféle felhasználási mód szerint.”
Cs. Péter, 2020 Január

„Rendkívül udvarias és segítőkész csapat + professzionális termék (AquaTrainer úszómedence) + rugalmas szállítási megoldások. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
T. Balázs, 2019. December

„A Hydropool öntisztító medencét az egész család örömmel használja, nem túlzás mikor azt mondjuk, hogy a legmegfelelőbben szolgálja a testi, lelki felüdülésünket.”
J. Anikó, 2019 Március

„Nagyon profik, ha ilyesmiben gondolkodtok, náluk érdemes vásárolni. Szívesen adnak tanácsot, utánkövetnek. Az értékesítők kedvesek és hozzáértők.”
Sz. Ildikó, 2019. Március

„Kedvesek, segítőkészek, csak jó tapasztalataim vannak, AJÁNLOM, ritka korrekt csapat!”
L. Ildikó, 2019. Április

„A Hydropool masszázsmedence tökéletes választás volt, az egész család örömmel használja. Az igényeinket maximálisan figyelembe vevő udvarias kiszolgálás, gyors, pontos kiszállítás jellemzi őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”
F. Gyöngyi, 2020 Április

„A megrendelést követően a termék szállítása és beüzemelése rendben megtörtént, és azóta is nagyon elégedettek vagyunk vele. Mivel korábban volt egy jakuzzink, így biztonsággal állíthatjuk, hogy a Hydropool medence magas minőséget képvisel, és ár-érték arányban egyik legjobb a piacon.”
B. Tünde, 2019. Február

„15 éve Hydropool medencét használtunk, így amikor cserére került sor, egyértelmű volt, hogy melyik márkát választjuk. Nem csalódtunk, tájékoztatásban és lebonyolításban is a megszokott magas színvonalat kaptuk.”
C. Amadé, 2020. Január

„Korrekt tájékoztatást és igényfelmérést kaptunk az üzletben, ezért választottuk a Hydropool terméket, pedig sok gyártót körbejártunk.”
Sz. Zoltán, 2019. Május