A Hydropool Öntisztító Technológia

A megújult Hydropool Öntisztító Rendszer

40 év tapasztalatával a hátunk mögött tudjuk, hogy a legnagyobb kihívás ügyfeleink számára megtalálni a medence karbantartásához szükséges drága időt. Szabadalmaztatott Öntisztító rendszerünknek köszönhetően medencéink minden eddiginél többet tisztítanak, hogy ügyfeleinknek a lehető legtöbb nyugodt percet biztosíthassuk.

A megújult Öntisztító Rendszer a masszázsmedence vizének 100%-át szűri és tisztítja meg csupán 10 perc alatt! Ez hat teljes szűrési ciklust jelent egy órán belül! Ez egy összetett és innovatív szűrési rendszer, mely többféle technológia segítségével tisztítja meg a medence vizét.

 

Miben más a Hydropool Öntisztító rendszere?

 

HYDROPOOL ÖNTISZTÍTÓ RENDSZER A Hydropool-nál a víztisztítást egy kifinomult, átfogó rendszerként alkottuk meg, mely több elem és technológia együttes működésnek köszönhetően tökéletes víztisztaságot garantál. Felszíntisztítónk, előszűrőnk és kizárólag a Hydropool medencékre jellemző medencefenék tisztító (1-2-3) hatékonyan szűrik elő a vizet, mely áthalad az ózont és UV-t használó vízfertőtlenítő rendszeren (4) és végül a nagynyomású mikroszűrőn (5) és a szabályozható vegyszeradagolón (6) keresztül tér vissza a medencébe, egy tisztítási ciklus alatt a víz 100%-át tisztítva meg.

 

 

 

HAGYOMÁNYOS MEDENCETISZTÍTÁS A hagyományos medencetisztítás jellemzője, hogy a szivattyú a medence vizét a felszínről, illetve medencefenék tisztító hiányában az oldalfalról szívja be. A szűrőn viszont csak a felszínről érkező vízmennyiség halad keresztül, mely később az oldalfali szívófejen keresztül érkező, szűretlen vízzel keveredik és visszaáramlik a medencébe. A medencefenék-tisztító nélküli rendszerek esetében a medencefeneket rendszeresen porszívózni kell.

 

 

 

A Hydropool Öntisztító Rendszer elemei

 

HydroClean keringtető fúvókák Az ülések kialakítása és az optimálisan elhelyezett fúvókák olyan folyamatos áramlást biztosítanak, mellyel a lebegő szennyeződések a nagy áteresztőképességű felszíntisztítóba jutnak.

 

 

 

 

Medencefenék tisztító Eltávolítja a lesüllyedő, nagyobb szennyeződéseket, így a medencét nem szükséges porszívózni. Hatékonyan keringeti a vízkezelő anyagokat.

 

 

 

 

Nagynyomású mikroszűrő Könnyen hozzáférhető és könnyen tisztítható microban bevonatú szűrő a legkisebb szennyeződéseket is kiszűri a vízből hatékonyan szűrve meg a medence vizének 100%-át, mindössze 10 perc alatt.

 

 

 

 

HydroClean UV Vízfertőtlenítő Rendszer A Hydropool leghatékonyabb víztisztító rendszere. Egyesíti az Öntisztító Technológiát az UV- és ózon vízfertőtlenítéssel. Csírátlanító hatású, elpusztítja a baktériumokat.

 

 

 

 

Felszíntisztító és előszűrő Eltávolítja a lebegő szennyeződéseket és az olajszármazékokat, valamint megelőzi, hogy az üledék eltömítse a vízpumpát és a fűtőelemet. Javítja a szűrés hatékonyságát és növeli a szűrőpatronok élettartamát.

 

 

 

 

 

Szabályozható vízkezelő rendszer stratégiai elhelyezésének köszönhetően ott kezeli a vizet, ahol szükséges és hatékony.

 

 

 

Tekintse meg a Hydropool Öntisztító Rendszer működését bemutató videónkat: