Rólunk

A Hydropool Hungaria Kft. 2003 óta képviseli kizárólagosan a világhírű kanadai Hydropool öntisztító masszázs-, és úszómedencéket hazánkban. Ez idő alatt több ezer medencét értékesítettünk, és büszkék vagyunk arra, vásárlóink annyira elégedettek termékeinkkel, hogy új értékesítéseink negyede ajánlás révén történik.

MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR

Hydropool története 1980-ban kezdődött Kanadában, s mára a világ egyik legnagyobb masszázsmedence és úszómedence gyártójává és kereskedőjévé vált. Sikerünk záloga a minőségben kompromisszumot nem ismerő termékek, melyek minden elemükben felülmúlják használóik elvárásait.

2017-től a Hydropool Hot Tub Inc. a nagy múltú, kategória teremtő és évi mintegy 40 000 masszázsmedencét előállító Jacuzzi Brands LLC. cégcsoport tagjává vált, azonban továbbra is önállóan folytatja munkáját, változatlan vezetés mellett, és képviseli a legmagasabb minőséget a masszázsmedencék és az ellenáramoltató úszómedencék piacán, immár az iparág vezető vállalatcsoportjának szaktudásával és tapasztalatával felvértezve.

A kanadai szakértelemmel, kanadai minőségben készülő Hydropool medencéket immár a világ 62 országában forgalmazzák.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Ismerjük és megértjük a jelenlegi és leendő masszázsmedence tulajdonosok igényeit, és büszkék vagyunk, hogy az iparág legjobb mérnökeivel dolgozunk a folyamatos innovációk kifejlesztésben.

Küldetésünk, hogy termékeink a lehető legtöbb élményt nyújtsák a lehető legkevesebb karbantartási feladat mellett, ráadásul medencéinket a világ legenergiatakarékosabb medencéinek tervezzük.

MEDENCÉINK EGYEDÜLÁLLÓ TULAJDONSÁGAI, melyek megkönnyítik hétköznapjait:

✅Szabadalmaztatott Hydropool Öntisztító Rendszerünknek köszönhetően medencéink a világ legegyszerűbben karbantartható medencéi közé tartoznak. A rendszer a masszázsmedencék esetében körülbelül 15 perc alatt megszűri a medence vizének 100%-át, míg a beépített medencefenék tisztítónak köszönhetően nem szükséges porszívózni a medencét.

✅Egyedülálló fejlesztésünk, az energiatakarékos HydroWise Hőpajzs Technológia kiválóan szigetel, felhasználja a hulladékhőt és kívül tartja a hideget. Ezzel medencéinket a világ legenergiatakarékosabb medencéinek terveztük, mely 37 fokra fűtve Önnek mindössze párszáz forintjába kerül naponta*.

✅A Hydropool Zóna Terápia: különleges kialakítású medencéink zónákra bontott masszázsrendszere biztosítja a kiegyensúlyozott lazító masszázst, a felfrissülést és a masszázzsal egybekötött fürdőélményt.

✅A Hydropool környezettudatos vállalásával a világ első karbonsemleges masszázs-, és úszómedencéit hozta létre, így az Ön részére is lehetővé teszi, hogy csökkenthesse ökológiai lábnyomát. Ráadásul a Hydropool medencék bármilyen alternatív energiaforrásra csatlakoztathatóak.

ÍGÉRETÜNK

A Hydropool medencéket úgy építjük, hogy kiállják az idő próbáját, így kiemelkedő garanciát tudunk biztosítani medencéinkre. Országos szervizhálózatunkkal és az egész világra kiterjedő 10 év / 3 év Hydropool garanciával állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Szeretné megtalálni az Ön életviteléhez és pénztárcájához legjobban illő medencét?

Várjuk budapesti bemutatótermünkben.

Hydropool. Az Öntisztító Medence Kanadából. 

 

 

*gazdaságos üzemmódban.