HydroClear Vízfertőtlenítő Rendszer

A VILÁG EGYETLEN ÖNTISZTÍTÓ HYDROCLEAR VÍZFERTŐTLENÍTŐ RENDSZERŰ MASSZÁZSMEDENCÉJE

A tiszta víz természeti kincs és kiemelt fontosságú a megőrzése számunkra, ezért fejlesztettük ki a világ talán leghatékonyabb víztisztító rendszerét. Annak érdekében, hogy masszázsmedencéjének vize mindig kristály- tiszta és biztonságos legyen, és ehhez kevesebb tisztítószer használatára legyen szükség, a Hydropool egyedülállóan hatékony HydroClear Vízfertőtlenítő Rendszere minden Öntisztító Masszázsmedencénk alapfelszereltsége.

    1. Ózon kezelés = kevesebb tisztítószer

A víz áthalad egy szabadalmaztatott mikrocellán, ahol a medence vize ózonkezelést kap (természetes fertőtlenítőszer). Ez az azonnali oxidálás nagymértékben csökkenti a hagyományosan szükséges tisztítószer mennyiséget.

  1. UV fény kezelés

Az ózonnal kezelt víz áthalad egy UV kamrán, ahol erős UVC fény csírátlanítja a medence vizét, semlegesíti a baktériumokat, vírusokat és megakadályozza azok szaporodását

  1. Továbbfejlesztett víztisztítás (1+1=3)

Az ózon és az UV fény ezen kombinációja adja a HydroClear Vízfertőtlenítő Rendszert, mellyel jelentősen csökkenthető a víztisztításhoz szükséges fertőtlenítőszer mennyisége.

  1. Automata működés

A HydroClear Vízfertőtlenítő Rendszer működik, amíg a keringtető pumpa aktív. A Gyors Diagnosztika jelzi, hogy minden működési folyamat rendben megy-e.

  1. A HydroClear Vízfertőtlenítő Rendszer…

… csökkenti az esélyét, hogy sokkolni kelljen a medence vizét, és eltávolítja a rendszeren áthaladó szennyeződések 99%-át, így jóval kevesebb tisztítószer adagolása szükséges.

Helyezze magát kényelembe és hagyja, hogy a HydroClear Vízfertőtlenítő Rendszer tegye, amihez a legjobban ért.

Tekintse meg a HydroClear Rendszerről készült videónkat: