Opcionális csomagok Öntisztító Masszázsmedencékhez

 

NYUGALOM CSOMAG

Dupla prémium vízeséses fejpárna

A Hydropool Masszázsmedencék különleges tervezésű,szabályozható erősségű vízeséses párnája endorfint szabadít fel testünkben, amely természetes fájdalomcsillapítóként oldja a feszültséget, enyhíti a fejfájást és az egyéb fájdalmakat.

 

 

 

Deluxe LED & Kerti fények világítás

A Deluxe LED & Kerti fények kiegészítő világítással további fényforrások helyezhetők el a masszázsmedence belsejében, mely még élvezetesebbé teszi a fürdőzést.

 

 

 

 

 

 

VÍZESÉS CSOMAG

Északi fény

Az Északi fény kiegészítő világítás ragyogó fényű, színváltó LED lámpái a peremszerelt szabályozók kontúrját
világítják meg, és teszik még varázslatosabbá medencéjét. Ezekhez még további LED-ek társulnak, amelyek a párnából kiáramló vízesést világítják meg.

 

 

 

Csobogó

A csobogó 3 vízsugarát ragyogó fényű, színváltó LED-ek világítják meg.

 

 

 

 

 

HIDROTERÁPIA CSOMAG

Aromaterápia gombnyomásra

A hangulatot tovább fokozhatja a gombnyomásra adagolható aromaterápiás olajokkal, magasabb szintre emelve ezzel a medence által biztosított masszázsélményt.

 

 

 

Szabályozható fűtött pezsgőfürdő

10 000 tökéletesen célzott, fűtött levegőbuborék alkalmazásával, ideális nyomást biztosítva a megfelelő pontokon, Ön tökéletes masszázsélményben részesül.

 

 

 

 

 

HydroTher Világításrendszer

2022 újdonságaként a Hidroterápia csomag kiegészül a zónaterápiás program ülésmegvilágításával is. Így mindig tudni fogja, hogy a terápiás masszázsprogram során mely ülés és mely pozició következik.

 

 

 

 

FÉNYTERÁPIA CSOMAG

Deluxe LED & Kerti fények világítás

Olyan prémium világítási opció, amelynek segítségével beállítható egy kiválasztott LED fény, vagy akár több színű fény váltakozó megjelenítése is. A Kerti fények világítás segít- ségével a medencetesten elhelyezett lámpák megvilágítják a lépcsőt, így segítve a ki- és beszállást, a négy sarokban található kiegészítő fények pedig esztétikusan kiemelik a medencét a környezetéből.

 

 

 

 

Északi fény világítás

A ragyogó színváltós LED fények megvilágítják a peremszerelt szabályozók kontúrjait. A színek akár rögzíthetők is, a színváltó funkció kikapcsolható.