Opcionális csomagok Öntisztító Masszázsmedencékhez

 

1. OÁZIS CSOMAG

Dupla prémium vízeséses fejpárna

A Hydropool Masszázsmedencék különleges tervezésű, szabályozható erősségű vízeséses párnája endorfint szabadít fel testünkben, amely természetes fájdalomcsillapítóként oldja a feszültséget, enyhíti a fejfájást és az egyéb fájdalmakat.

Deluxe LED & Ragyogó Kerti Fény világítás

Élvezze a három extra belső világítás és a Ragyogó Kerti Fény hozzáadott kényelmét és megbízhatóságát, amelyek megvilágítják pezsgőfürdőjét és kiemelik azt a környezetéből.

 

2. VÍZESÉS CSOMAG

Északi fény

Az Északi fény kiegészítő világítás ragyogó fényű, színváltó LED lámpái a peremszerelt szabályozók kontúrját világítják meg, és teszik még varázslatosabbá medencéjét.

Ezekhez még további LED-ek társulnak, amelyek a párnából kiáramló vízesést világítják meg.

Csobogó

A csobogó 3 vízsugarát ragyogó fényű, színváltó LED-ek világítják meg.

 

3. FÉNYTERÁPIA CSOMAG

Deluxe LED & Ragyogó Kerti Fény világítás

Olyan prémium világítási opció, amelynek segítségével beállítható egy kiválasztott LED fény, vagy akár több színű fény váltakozó megjelenítése is. A Ragyogó Kerti Fény világítás segítségével a medencetesten elhelyezett fénycsík megvilágítja a lépcsőt, így segítve a ki- és beszállást, és esztétikusan kiemeli a medencét a környezetéből.

Északi fény világítás

A ragyogó színváltós LED fények megvilágítják a peremszerelt szabályozók kontúrjait. A színek akár rögzíthetők is, a színváltó funkció kikapcsolható.

 

4. HIDROTERÁPIA CSOMAG

Szabályozható fűtött pezsgőfürdő

10 000 tökéletesen célzott, fűtött levegőbuborék alkalmazásával, ideális nyomást biztosítva a megfelelő pontokon, Ön tökéletes masszázsélményben részesül.

HydroTher Világításrendszer

A Hidroterápia csomag része a zónaterápiás program ülésmegvilágítása is. Így mindig tudni fogja, hogy a terápiás masszázsprogram során mely ülés és mely pozíció következik.