Opcionális csomagok Öntisztító Masszázsmedencékhez

 

NYUGALOM CSOMAG

A Hydropool Masszázsmedencék különleges tervezésű, szabályozható erősségű Dupla prémium vízeséses fejpárnája endorfint szabadít fel testünkben, amely természetes fájdalomcsillapítóként oldja a feszültséget, enyhíti a fejfájást és az egyéb fájdalmakat.

A Deluxe LED kiegészítő világítással további fényforrások helyezhetők el a masszázsmedence belsejében, mely még élvezetesebbé teszi a fürdőzést.

Dupla prémium vízeséses fejpárna

Dupla prémium vízeséses fejpárna

Deluxe LED világítás

Deluxe LED világítás

 

 

 

 

 

 

VÍZESÉS CSOMAG

Az „Északi fény” kiegészítő világítás ragyogó fényű, színváltó LED lámpái a peremszerelt szabályozók kontúrját világítják meg, és teszik még varázslatosabbá medencéjét. Ezekhez még további LED-ek társulnak, amelyek a párnából kiáramló vízesést világítják meg.

A Csobogó 3 vízsugarát ragyogó fényű, színváltó LED-ek világítják meg.

Északi fény

Északi fény

Csobogó

Csobogó

 

 

 

 

 

 

HIDROTERÁPIA CSOMAG

Aromaterápia gombnyomásra – A hangulatot tovább fokozhatja a gombnyomásra adagolható aromaterápiás olajokkal, magasabb szintre emelve ezzel a medence által biztosított masszázsélményt.

Szabályozható fűtött pezsgőfürdő –  10 000 tökéletesen célzott, fûtött levegô- buborék alkalmazásával, ideális nyomást biztosítva a megfelelô pontokon, Ön tökéletes masszázsélményben részesül.

 

Aromaterápia Opció

Aromaterápia Opció

Szabályozható pezsgőfürdő

Szabályozható pezsgőfürdő

 

 

 

 

 

 

FÉNYTERÁPIA CSOMAG

Deluxe LED & Kerti Fények világítás – Olyan prémium világítási opció, amelynek segítségével beállítható egy kiválasztott LED fény, vagy akár több színû fény váltakozó megjelenítése is. A Kerti Fények világítás segítségével a medencetesten elhelyezett lámpák megvilágítják a lépcsôt, így segítve a ki- és beszállást, a négy sarokban található kiegészítô fények pedig esztétikusan kiemelik a medencét a környezetébôl.

Északi fény világítás – A ragyogó színváltós LED fények megvilágítják a peremszerelt szabályozók kontúrjait. A színek akár rögzíthetôk is, a színváltó funkció kikapcsolható.

 

Deluxe LED világítás

Deluxe LED&KertiFények világítás

Északi fény

Északi fény